Η τέλεια ημερομηνία 10/10/10

Συνωστισμός παρατηρήθηκε τους προηγούμενους μήνες για να προλάβουν πολλά ζευγάρια σε όλο τον κόσμο να παντρευτούν ή να κάνουν τη βάπτιση του παιδιού τους την ημερομηνία 10 Οκτωβρίου 2010.

Είναι ημερομηνία που θα μπορούσε να την αποκαλέσει κάποιος ” το δέκα το καλό “, αφού έχει τρία δεκάρια στη σειρά 10/10/10 και είναι πολλοί εκείνοι που θέλησαν να κάνουν τον γάμο τους αυτή τη μοναδική μέρα! Και είναι μοναδική αν σκεφτείτε ότι αυτό συμβαίνει μόνο 12 φορές κάθε 1.000 χρόνια!

Πολλοί λοιπόν πιστεύουν ότι το να παντρευτούν μια τέτοια μέρα θα φέρει γούρι στον γάμο τους και επιπλέον δεν θα την ξεχάσουν ποτέ ούτε οι ίδιοι, ούτε όμως και οι καλεσμένοι τους. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και η Βίκυ Καγιά που παντρεύεται τον Νίκο Κριθαριώτη στις 10/10/2010 σε κλειστό κύκλο.

Η ώρα η καλή σε όλους λοιπόν και στα νεοφώτιστα να είναι πάντα γερά και τυχερά στη ζωή τους, σαν να κουβαλούν πάνω τους το δέκα το καλό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.