X

Μενού Δεξίωσης, κάντε το αξέχαστο!

Ενα πλήρες και γευστικό μενού δεξίωσης, πλούσιο σε διαφορετικές αποχρώσεις και γεύσεις, είναι το “χαρτί” για την επιτυχία σας ως οικοδεσπότες, χωρίς αυτό να μειώνει την σημασία της όμορφης διακόσμησης και της άρτιας οργάνωσης.

Οργανώστε το μενού της δεξίωσης

Μια προσεκτική οργάνωση του μενού που θα προσφέρετε, μπορεί να  ανεβάσει την ποιότητα, να  ξετρελάνει τους καλεσμένους σας και να σας κάνει περήφανους.

Σκεφτείτε ένα θέμα για το μενού

Ένα από τα ποιο διασκεδαστικά και εύκολα θέματα κατά την δημιουργία του concept του γάμου, είναι η επιλογή του μενού. Από Μεσογειακή, Ευρωπαϊκή ή καθαρά Ελληνηνική κουζίνα; Τι προτιμάτε; Να προσφέρετε στον κόσμο αστακούς και θαλασσινά ή θα είστε σταθεροί στις αξίες του κρέατος;

Πηγαίνετε τοπικιστικά

Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σας πλέον ταξιδεύουν και σίγουρα έχουν δοκιμάσει σπεσιαλιτέ από όλο τον κόσμο ή διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εισάγετε λοιπόν στοιχεία από ορισμένες περιοχές της χώρα μας και γιατί όχι από τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής σας. Παραδοσιακά τυριά, σαλάτες και πίτες, αλλά και αλλαντικά, μπορούν να προστεθούν άμεσα στο μενού σας.

Διασκεδάστε με την προετοιμασία του μενού

Πως θα σας φαινόταν να έχετε ένα μεγάλο μπουφέ μα να παρακολουθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας του μαγειρέματος ή του ψησιματος; Φανταστείτε ένα sushi bar ή τον Chef να προετοιμάζει μπροστά στα μάτια όλων τις δημιουργίες του.

Τοποθετήστε φαγητά και στα τραπέζια

Για όλους εσάς που προτιμάτε το μπουφέ από το σερβιριστο φαγητό, μπορείτε να ενημερώσετε τον υπεύθυνο να προσφέρει ορισμένα φαγητά επάνω στα τραπέζια.

Προσωποιήστε το μενού της δεξίωσης

Η ημέρα του γάμου σας είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για εσάς! Τι φαγητό είχατε φάει μια αντίστοιχη ημέρα στο παρελθόν; Μήπως το πρώτο σας ραντεβού ήταν σε κάποιο γαλλικό εστιατόριο; Γιατί να μην προσθέσετε ένα πιάτο γαλλικής προέλευσης; Ή μήπως είχατε πάει για πικ-νικ; Θυμηθείτε και βάλτε στο παιχνίδι αυτές τις ιδιαίτερες γεύσεις.

Ξεφύγετε από τα δεδομένα

Γίνετε δημιουργικοί και αντί να σερβίρετε το φαγητό σε κλασικα πιάτα και ποτήρια χρησιμοποιείστε άλλα με περίεργα σχήματα και χρώματα ή σερβίρετε τη σαλάτα σας μέσα σε φύλλα μαρουλιού. Μπορειτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδος σκεύους ώστε να σπάσετε την μονοτονία.

Η συντακτική ομάδα του www.teleiosgamos.gr

Related Post