Ιδέες για βάζα που πήρατε ως δώρα στο γάμο σας

Αποκτήσατε πολλά βάζα από τα δώρα στον γάμο σας;

Αν πλέον στο σπίτι σας έχετε πολλά βάζα, που πιθανόν ήταν δώρα του γάμου σας, τότε έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε όψη στον χώρο σας εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας μερικά από αυτά, κάθε φορά που κάνετε διαφορετική διακόσμηση.

Έτσι δεν θα βαριέστε ποτέ το περιβάλλον στο οποίο ζείτε και το σπίτι σας θα ανανεώνεται κάθε εποχή. Αρκεί να τα αποθηκεύετε με προσοχή και αφού πρώτα τα έχετε πλύνει και στεγνώσει – σκουπίσει καλά, για να μην απομείνουν σημάδια από τα άλατα του νερού.

Τα βάζα δεν είναι απαραίτητο να φιλοξενούν μόνο λουλούδια που αγοράσατε ή κόψατε από τις γλάστρες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο βάζο με νερό στο οποίο θα τοποθετήσετε 4-5 μπαμπού και θα τα φροντίζετε για να μεγαλώνουν εκεί, αλλάζοντας συχνά το νερό τους και πλένοντας συχνά το βάζο για να αποφύγετε τα σημάδια από τα άλατα του νερού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάζα με πλατύ λαιμό για να βάλετε νερό και επιπλέοντα κεριά, αλλά και χαμηλά βάζα που θα τα γεμίσετε με ποτ πουρί (Δείτε και το σχετικό video πιο κάτω).

Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία για να μαζέψετε όμορφα κογχύλια, βότσαλα, αλλά και μικρά κλαράκια που ξεβράζει το κύμα στην παραλία. Όλα αυτά μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα τα βάζα σας. Μαύρα γυαλιστερά βότσαλα, λευκά μικρά βοτσαλάκια, όμορφα λευκά κογχύλια, μικρά ξυλαράκια, λευκή και σκούρα άμμος, αστερίες και αχινοί είναι διακοσμητικά στοιχεία που θα φέρουν το καλοκαίρι και τη θάλασσα στο σπίτι σας, προβάλλοντας περήφανα μέσα από το γυαλί των βάζων σας.

Δείτε στο video που ακολουθεί ιδέες για τα βάζα από τη διακοσμήτρια Meghan Carter

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.