Στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή στον Online Διαγωνισμό Κομμωτικής

Η Irini Fousteli παρουσιάζοντας τη νύφη του 2050 συμμετέχει στον online διαγωνισμό κομμωτικήςΚι όμως … τελικά ότι και να λέμε για τους Έλληνες, πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να μας διαψεύδουν, πετυχαίνοντας διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και ανατρέποντας έτσι, το κλίμα που υπάρχει στην χώρα μας!

Μέσα από μια συνέντευξη της κομμώτριας Ειρήνης Φουστέλλη από τη Μυτιλήνη, την οποία παραχώρησε στο haircut.gr , μάθαμε ότι η Ειρήνη βρίσκεται με μικρή διαφορά στη 2η θέση στον διεθνή online διαγωνισμό κομμωτικής, που διοργανώνει το Hairnet6.com και ο οποίος είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Μαΐου 2010.

Όπως διαβάζουμε στην εν λόγω συνέντευξη, το θέμα με το οποίο διαγωνίζεται η Ειρήνη Φουστέλλη είναι «Νύφη του 2050» και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αφού συνδυάζει άριστα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, με το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο και αρμονικά ενταγμένο στο αποτέλεσμα.

Μπορούμε όλοι να υποστηρίξουμε την συμμετοχή της με την ψήφο μας, αρκεί να κάνουμε κλικ εδώ.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν χρειάζεται να γίνετε μέλος της ιστοσελίδας για να ψηφίσετε και ο μόνος όρος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι ότι δεν υπάρχουν όροι! Μπορείτε να ψηφίζετε κάθε 5 λεπτά, ενώ ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2010!

Η Ειρήνη Φουστέλλη συμμετέχει στον διαγωνισμό κομμωτικής με τη δημιουργία της νύφη του 2050Η Ειρήνη Φουστέλλη δημιουργεί νυφικό χτένισμα με θέμα νύφη του 2050Η Irini Foustelli χτενίζει τη νύφη του 2050 και συμμετέχει στον διαγωνισμό κομμωτικής

Θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα την Ειρήνη; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο haircut.gr

Ευχαριστούμε το haircut.gr για τη συνεργασία

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.