Fashion Week Athens – Φθινόπωρο Χειμώνας 2010 – 2011

Johanna Daniil
Johanna Daniil

Ένα ακόμη Fashion Week Athens έλαβε τέλος την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010.

Από τις 25 Μαρτίου, στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, η μόδα γιόρτασε και πάλι παρουσιάζοντας συλλογές σχεδιαστών για τον Χειμώνα του 2010, ενώ πλαισιώθηκε από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα την έκθεση φωτογραφίας Seven VS Seven III, των  Bill Patrick & Heather Nomi Tshuma, επιμέλεια “Feeling Human”, σε 3 μέρη, τα έσοδα της οποίας – από την πώληση περιορισμένου αριθμού αντιτύπων φωτογραφιών – προορίζονται για την Action Aid.

Η πρώτη μέρα του Fashion Week Athens και ταυτόχρονα ημέρα εγκαινίων, έκλεισε με την επίδειξη των δημιουργιών του Christoforos Kotentos, ενώ όλοι συνέχισαν τη βραδιά τους διασκεδάζοντας μέχρι αργά στο πάρτι που ακολούθησε, απολαμβάνοντας  εξαιρετικές γεύσεις φαγητού, ποτό και μουσική.

Η επιτυχία συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Fashion Week Athens, με την παρουσίαση συλλογών των Cathreen Mal, Johanna Daniil, Lukas, Corina Vladescu, Aslanis, Kathy Heyndels και Delight

Την τρίτη μέρα σειρά είχαν 6 επιδείξεις μόδας των Sotiris Georgiou, Yiorgos Eleftheriades Urban Hunder, Vassilis Zoulias, MI-RO, Makis Tselios και Dimitris Dassios, που πραγματοποιήθηκαν σε κατάμεστες αίθουσες.

Vassilis Zoulias
Vassilis Zoulias

Η «Τεχνόπολις» κατακλύστηκε κυριολεκτικά, από ένα δυναμικό, νεανικό κοινό που έδωσε με τις fashion εμφανίσεις τους ιδιαίτερο χρώμα και στυλ. Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελληνική Μόδα, σχεδόν το σύνολο των σχεδιαστών που ανήκουν σε αυτό το κομμάτι, παρουσίασαν τις συλλογές τους που απέσπασαν θερμό χειροκρότημα και θετικά σχόλια.

H Fashion Week Athens ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου με τις επιδείξεις των Evangelos Kavathas, Lito Barre, Red Thread Fashion Show – 100% Ethical Fashion, Angelos Bratis και Panos Apergis, αλλά και ένα μεγάλο closing πάρτι, στο οποίο διασκέδασαν όλοι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο Οκτώβριο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, του Δήμου Αθηναίων,  και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυαμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ΕΒΕΑ και ΕΛΚΕΔΕ.

Την παραγωγή είχε η Εταιρεία Παραγωγής Q Productions του κου Αντώνη Κιούκα, ενώ τις δημόσιες σχέσεις είχε αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων JGK & Associates του κου Γιάννη Καζανίδη.

Φωτογραφίες : Βαγγέλης Ρασσιάς

Lito Barre
Lito Barre

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για τις επιδείξεις μόδας στο Fashion Week Athens

Christoforos Kotentos Συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2010 2011

Corina Vladescu Collection Autumn – Winter 2010 2011

Delight Collection Χειμώνας 2010 2011

Fashion Week Athens Επιδείξεις 2ης μέρας

Sotiris Georgiou Collection Winter 2010 2011

Yiorgos Eleftheriades Collection Winter 2010 2011

Vassilis Zoulias Collection Χειμώνας 2010 2011

MI-RO Collection Winter 2010 2011

Makis Tselios Collection Winter 2010 2011

Dimitris Dassios Collection Winter 2010 2011

Fashion Week Athens Επιδείξεις 4ης μέρας

Corina Vladescu Collection AW2010 – 2011

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.