Χρώματα που θα επικρατήσουν άνοιξη & καλοκαίρι 2010

xromata anoixi kalokairi 2010Το χρώμα γύρω μας, επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Για να αλλάξει λοιπόν το κλίμα, η ψυχολογία και η διάθεση, οι ειδικοί της μόδας προτείνουν αισιόδοξα χρώματα για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2010. Πάρτε ιδέες για τα χρώματα που θα διαλέξετε για τον γάμο σας και ξεκινήστε τα σχέδιά σας για τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τα λουλούδια και τον υπόλοιπο στολισμό και γιατί όχι και για το νυφικό σας. Δεν είναι υποχρεωτικό να φορέσετε ένα λευκό νυφικό και υπάρχουν τόσες όμορφες παλ ή ακόμη και έντονες αποχρώσεις εκπληκτικών χρωμάτων. Εσείς θα αποφασίσετε πόσο τολμηρή θα γίνετε.

zesto mpezΖεστό μπεζ

Πώς να λείπει ένα ζεστό μπεζ χρώμα από τις γήινες χρωματικές προτάσεις των ειδικών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010. Χρησιμοποιήστε το ως χρώμα βάσης για τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, αλλά και στη δεξίωση, αν ο στόχος σας είναι ένα αποτέλεσμα που πατάει σταθερά στα «πόδια» του.

gri tou efkaliptouΓκρι των φύλλων του ευκάλυπτου

Μια ζεστή απόχρωση του γκρι είναι η εναλλακτική πρόταση για το 2010. Προτιμήστε το σε λεπτομέρειες, για να ισορροπήσετε την ένταση ενός πιο δυνατού χρώματος που θα κυριαρχεί στον γάμο σας.

koraliΚοραλλί

Το κοραλλί είναι μια απόχρωση μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά ρομαντική. Για έναν γάμο κοντά στη θάλασσα, είναι μια άριστη επιλογή. Επίσης, είναι ένα αγαπημένο χρώμα πολλών makeup artists, γιατί δίνει ζωντάνια στο μακιγιάζ και χρησιμοποιείται συχνά ως απόχρωση του ρουζ.

mple okeanouΜπλε Ωκεανού

Το μπλε του ωκεανού, είναι ένα χρώμα που θα κάνει το 2010 τη διαφορά, αφήνοντας τους 2ους ρόλους στα συγγενικά του χρώματα, όπως είναι το γαλάζιο και το navy ή αλλιώς το βαθύ ναυτικό μπλε. Αφήνοντας την ίδια αίσθηση φρεσκάδας, όπως και ο ανοιχτός ωκεανός είναι το χρώμα που θα κάνει τη διαφορά στον γάμο σας.

prasino xeron votanonΠράσινο

Η απόχρωση του πράσινου που θα επικρατήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010, θυμίζει το πράσινο χρώμα που παίρνουν τα ξερά βότανα, ή εκείνο των φύλλων της ελιάς. Θα δώσει μια νότα εκλεπτυσμένης σοβαρότητας στον γάμο σας, που όμως δεν είναι επιτηδευμένη.

kerasiΚερασί

Το χρώμα του κερασιού είναι ένα πολύ ωραίο, ζεστό χρώμα. Πρόκειται για μια φλογερή προσέγγιση του κόκκινου, που εντυπωσιάζει, χωρίς να είναι προκλητική. Μπορεί κάποιος να την παρομοιάσει με μια κομψή γυναίκα, που δεν χρειάζεται να κάνει «αποκαλύψεις» για να γοητεύσει στο πέρασμά της και να τραβήξει τα βλέμματα.

roz tis sampaniasΡοζ της σαμπάνιας

Μια απόχρωση του ροζ που θα επικρατήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010 είναι αυτή της σαμπάνιας. Ένα παλ χρώμα που επάξια μπορεί να αντικαταστήσει το λευκό ενός νυφικού.

tirkouazΤυρκουάζ

Το τυρκουάζ είναι από τα χρώματα που μπορούν να χαρακτηριστούν δυναμικά και ταυτόχρονα ήρεμα. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει στην γυναίκα, η οποία «τα έχει βρει» με τον εαυτό της και είναι μια καλή επιλογή για το φόρεμα της κουμπάρας.

violetiΒιολετί

Το βιολετί ως όμορφο και παλ χρώμα, δηλώνει γι’ άλλη μια χρονιά ισχυρό παρόν. Μπορεί να είναι η επιλογή σας για τα λουλούδια που θα στολίσουν τον γάμο σας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί διακοσμητικά και σε άλλα στοιχεία του στολισμού της δεξίωσης.

lampero kitrinoΛαμπερό Κίτρινο

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία. Αν μάλιστα είναι λαμπερή η απόχρωσή σου, αλλά όχι εκτυφλωτική, είναι ένα χρώμα που έχει ακριβώς την «ένταση» που απαιτεί το σκηνικό. Για μεγαλύτερο contrast συνδυάζεται με το μαύρο, για μια μοντέρνα εκδοχή στο γαμήλιο πάρτυ.

1 σκέψη για το “Χρώματα που θα επικρατήσουν άνοιξη & καλοκαίρι 2010”

  1. Παράθεση: Wedding Trends 2010 - Οι νέες τάσεις για το 2010 στον γάμο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.