Πώς περνά ο χρόνος selective focus photo of brown and blue hourglass on stones

Πώς περνάει ο καιρός! Βρείτε χρόνο για διάλειμμα από τις ετοιμασίες

Περνάει ο καιρός και δεν τον καταλαβαίνουμε. Πέρασαν τόσες μέρες, χωρίς να προλάβω να το πάρω είδηση, αλλά τουλάχιστον εκτός από τη δουλειά, βρήκα χρόνο να κάνω κι άλλα πράγματα. Αυτό με ευχαριστεί τώρα που συνειδητοποιώ τον χρόνο που πέρασε από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ και διαπιστώνω ότι ευτυχώς δεν πέρασε ο χρόνος μου μόνο δουλεύοντας.

Αυτό τελικά είναι και το σημαντικό. Να πάρουμε απόφαση από τη μια ότι ο καιρός περνά γρήγορα και να φροντίζουμε από την άλλη να μην περνά χωρίς να προλαβαίνουμε να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και μας φέρνουν κοντά με την οικογένειά μας και τους φίλους μας.

Ειδικά όσοι από εσάς, παράλληλα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τρέχετε πανικόβλητες και για τις προετοιμασίες του γάμου σας, προσέξτε πολύ μη χάσετε τον στόχο. Στόχος είναι και η μέρα του γάμου σας να κυλήσει τέλεια, στόχος όμως είναι και να περνάτε καλά και να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, να βρίσκετε χρόνο για τον σύντροφό σας, για τους φίλους σας και για την οικογένειά σας.

Βρείτε χρόνο για να περνάτε όμορφα και να κάνετε διάλειμμα από τις ετοιμασίες του γάμου

Δεν χρειάζεται όλα τα ραντεβού σας να είναι για τις μπομπονιέρες, για την επιλογή του μενού, για να μοιράσετε προσκλητήρια και για να κάνετε πρόβα στο νυφικό σας. Πάρτε τηλέφωνο τον καλό σας στη δουλειά του και πείτε του ότι το βραδάκι θα τον συναντήσετε σε ένα θερινό σινεμά για να δείτε μαζί μια ταινία. Κανονίστε με την αδερφή σας και τις φίλες σας να βρεθείτε για ψώνια (εκτός γάμου) και μετά για καφέ. Πάρτε την μικρή ανιψιά σας ή και το παιδί σας, αν έχετε δημιουργήσει την οικογένειά σας και πηγαίνετε σε ένα λούνα παρκ. Γενικά, βρείτε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν και δίνουν νόημα στη ζωή σας, πέρα από τη δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις που σας πιέζουν μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Εγώ πάντως, με μια ταινία σε θερινό σινεμά με τον άντρα μου ένα όμορφο βράδι Τρίτης και με τη βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που πήγαμε με τον γιο μας το απόγευμα μιας Κυριακής, νιώθω πολύ καλύτερα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.