κρατήστε το γάμο σας υγιή

Για μια Υγιή Ερωτική Ζωή- Εντός Γάμου

Τότε θα πρέπει να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλο. Αν ο σύζυγος ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση και την ολοκλήρωση της συζύγου και το αντίθετο, τότε να είστε σίγουροι ότι η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Κρατήστε τη φλόγα αναμμένη και το πάθος ζωντανό μέσα στο γάμο και κρατήστε καθημερινά χρόνο μόνο για τους δυο σας, αλλά να θυμάστε ότι έχει μεγάλη σημασία το σωστό timing στη διάθεση.

Χαλαρώστε και Κρατήστε τη φλόγα αναμμένη

Το βασικό είναι να κατανοήσετε πως δεν υπάρχουν υπεράνθρωποι, όλοι έχουν ατέλειες και φυσικά όρια και αντοχές. Αποβάλλετε το άγχος, τα ταμπού και τα πρέπει που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στα χέρια του άλλου και ζήστε το πάθος με όλο σας το είναι. Σημαντικό είναι να κάνετε έρωτα όποτε πραγματικά το θέλετε και για να το θέλετε θα πρέπει να σας έχει διεγείρει και ο σύντροφός σας. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον βέβαια, κάτι που σημαίνει ότι ένα ζευγάρι για να έχει υγιή ερωτική ζωή, προσπαθεί συνέχεια, σκέφτεται εκπλήξεις, δουλεύει την σχέση για να υπάρχει αμείωτο ενδιαφέρον και βρίσκει τρόπους για να διεγείρει τη φαντασία του συντρόφου. Συνεργαστείτε οι δυο σας, βρείτε ο καθένας τον ρυθμό του άλλου και συγχρονιστείτε καθοδηγήστε ο ένας τον άλλο στα μονοπάτια της απόλαυσης, απελευθερωθείτε από ταμπού, ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αφήστε το μυαλό σας ανοιχτό να φανταστεί και να λειτουργήσει αφροδισιακά.

Μάθετε τις προτιμήσεις του  αγαπημένου σας

Μάθετε τις προτιμήσεις του συντρόφου σας, βρείτε ποια είναι εκείνα τα μικρά πολλές φορές πράγματα που τον κάνουν άλλο άνθρωπο στο κρεβάτι και αυτό θα πετύχετε όχι μόνο με τη συζήτηση, αλλά μέσα από μια πιο πρακτική διαδικασία. Δοκιμάστε, μη φοβάστε το νέο, προκαλέστε τον, προτείνετε διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης και ακολουθήστε τον χωρίς ενδοιασμούς σε όσα σας προτείνει κι εκείνος. Μέσα από μια τέτοια αναζήτηση να είστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε πως απολαμβάνετε όσα δεν μπορούσατε να φανταστείτε και αυτό θα σας κρατά ανανεωμένους, δεν θα βαρεθείτε την ερωτική σας ζωή, αφού θα είναι γεμάτη αλλαγές.

Να έχετε όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι αν πιέζετε καταστάσεις, γιατί κάτω από πίεση δεν θα λειτουργήσετε καλά. ʼλλωστε κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει κάτι στον άλλο, αν η απόφαση δεν είναι κοινή. Φροντίστε τον γάμο σας σφαιρικά, η ερωτική πλευρά του συμπληρώνει τις υπόλοιπες, είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά για να είναι υγιής ο γάμος σας επικοινωνήστε και αυτό συμπεριλαμβάνει τα πάντα. Μην επιτρέψετε λοιπόν στον εαυτό σας, αλλά και στον σύντροφό σας να έχει μάτια για άλλον ή άλλη.

 Teleiosgamos Tips:

·         Σεβαστείτε τα όρια του άλλου, μην κρίνετε κάποιες ατέλειες, αλλά βελτιώστε τες.

·         Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας. ʼνδρες και γυναίκες δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, γι αυτό αποκαλύψτε στο σύντροφό σας τις δικές σας, για να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να αλλάξετε ότι δεν σας ικανοποιεί και μην παραπονιέστε συνεχώς για όσα δεν είναι σε καλό σημείο, γιατί η σχέση σας με αυτό τον τρόπο θα πάρει την κάτω βόλτα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.