X

Τι ξεχνάμε συνήθως τη μέρα του γάμου

Τη μέρα του γάμου, αν δεν έχουμε προνοήσει να φτιάξουμε ένα πλάνο με όσα πράγματα πρέπει να γίνουν, είναι πιθανό να επικρατήσει ένας μικρός χαμός. Δείτε τι ξεχνάνε τα περισσότερα ζευγάρια και οι οικογένειές τους την ημέρα του γάμου ή στην καλύτερη περίπτωση το θυμούνται τελευταία στιγμή και «τρέχουν» να το «σώσουν».

Ο γαμπρός, η νύφη και οι γονείς τους συνήθως ξεχνούν

Να κλείσουν τα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες και να ασφαλίσουν το σπίτι. Συνήθως αυτός που μένει τελευταίος δεν έχει κλειδιά και απλά τραβά την πόρτα.

Να ετοιμάσουν τις λευκές κορδέλες ή τα λευκά μαντήλια, που θα δεθούν στα αυτοκίνητα των συγγενών, οι οποίοι ξεκινούν για την εκκλησία μαζί με τον γαμπρό ή τη νύφη μετά το ντύσιμο.

Ο γαμπρός και η νύφη ξεχνούν να πάρουν μαζί τους το δίπλωμα οδήγησης και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί.

Τελευταία στιγμή θυμούνται να πάρουν μαζί τους το δώρο του κουμπάρου.

Ξεχνούν να επισκεφτούν την τουαλέτα λίγο πριν φύγουν από το σπίτι.

Σπάνια θυμούνται να πάρουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό για τις δύσκολες ώρες είτε ο γάμος γίνεται χειμώνα, είτε καλοκαίρι.

Φυσικά, έχει συμβεί αρκετές φορές να ξεχαστούν στο σπίτι οι βέρες, αλλά και η νυφική ανθοδέσμη. Τότε κάποιος επιστρέφει από την εκκλησία για να τα πάρει και να προλάβει να γυρίσει πριν φτάσει η νύφη.

Γι’ αυτό σημειώστε σε μια λίστα όσα θα πρέπει να γίνουν πριν φύγετε από το σπίτι. Μια λίστα για το σπίτι της νύφης και μια λίστα για το σπίτι του γαμπρού. Αναθέστε τις ανάλογες εργασίες στα κατάλληλα άτομα και ηρεμήστε. Όλα θα πάνε μια χαρά, με καλή οργάνωση.

Categories: Beyond Weddings
Related Post