X

Πρόταση γάμου σε trailer ταινίας

Αυτός ο άντρας ήθελε να κάνει μια ξεχωριστή και πρωτότυπη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και τελικά είναι σίγουρο ότι το πέτυχε. Όπως γράφει ο ίδιος, γνώριζε την αρραβωνιαστικιά του 14 χρόνια και ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου με ένα μοναδικό τρόπο, όπως κι έκανε την άνοιξη του 2007.

Αρκετούς μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2006, ανέθεσε σε μια εταιρεία παραγωγής να «γυρίσει» ένα ολιγόλεπτο film, σαν να είναι trailer ταινίας, εξασφάλισε δωρεάν τον εξοπλισμό που χρειαζόταν για τα «γυρίσματα» μέσω της προσφοράς της panavision και έγραψε το script με τις σκηνές του film.

Το film θα παρουσίαζε το flashback μιας γυναίκας (της αγαπημένης του) αν πλησίαζε τον θάνατο κατά τη διάρκεια μιας προβληματικής αεροπορικής πτήσης. Σε αυτή την βασική ιδέα κατέληξε, διότι η αγαπημένη του από τα παιδικά της χρόνια έβλεπε συχνά το ίδιο όνειρο. Έβλεπε ότι θα πέθαινε σε συντριβή αεροπλάνου. Έτσι και η πρωταγωνίστρια της ταινίας θα είχε ένα flashback από στιγμές της κοινής ζωής τους, ενώ η έκπληξη της πρότασης γάμου θα ερχόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα του film!

Το film ετοιμάστηκε και ο άντρας της ιστορίας «έκλεισε» μια αίθουσα κινηματογράφου για μια ιδιωτική προβολή, στην οποία κάλεσε συγγενείς και φίλους, χωρίς η αγαπημένη του να γνωρίζει οτιδήποτε. Φρόντισε να φτάσουν τελευταίοι στο σινεμά, ώστε να έχουν σβήσει τα φώτα κι εκείνη να μην προσέξει γύρω της τα γνωστά πρόσωπα που βρίσκονταν ήδη στην αίθουσα. Κάθισαν λοιπόν αναπαυτικά στις θέσεις τους και παρακολουθούσαν τα τρέιλερ των ταινιών που θα παίζονταν προσεχώς στους κινηματογράφους, πριν ξεκινήσει η ταινία που υποτίθεται ότι θα παρακολουθούσαν.

Κι ενώ τα τρέιλερ διαδέχονταν το ένα το άλλο, ήρθε και η σειρά του δικού του trailer!

Η Tracey (η αγαπημένη του) νόμιζε, όπως ήταν φυσικό, ότι πρόκειται για ένα ακόμη τρέιλερ ταινίας που θα προβάλλονταν μετά από λίγο καιρό στους κινηματογράφους. Όσο όμως έβλεπε ότι οι πρωταγωνιστές μοιάζουν τόσο πολύ σε εκείνη και στον καλό της, όσο έβλεπε ότι οι σκηνές από το flashback μοιάζουν τόσο πολύ με γεγονότα και στιγμές που έχουν ζήσει οι δυο τους, τόσο πιο πολύ σκούνταγε το χέρι του καλού της για να του επισημάνει τις ομοιότητες!

Ώσπου στα 3 τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ το πρόσωπο του πρωταγωνιστή άλλαξε και ο καλός της έκανε την πρόταση γάμου μέσα από τις μεγάλες διαστάσεις του λευκού πανιού του κινηματογράφου!

Η Tracey είπε φυσικά «I Do», γιατί πείτε μου εσείς πια γυναίκα δεν θα απαντούσε με ένα δυνατό ΝΑΙ ;

Δείτε το trailer με την πρόταση γάμου!

Categories: Beyond Weddings
Related Post