X

Ο γάμος της πριγκήπισσας Βικτώριας της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, παντρεύτηκε τον καλό της Daniel Westling, ο οποίος δεν ανήκει στους “γαλοζοαίματους”.

Αν και αρχικά ο πατέρας της νύφης, βασιλιάς Carl XVI Gustaf, ήταν αντίθετος με τη σχέση τους, επειδή ο Daniel δεν είναι γαλαζοαίματος, όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ο Daniel Westling είναι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι. Η αγάπη τους και παράλληλα η αποδοχή του λαού για τη σχέση τους, έδιωξαν κάθε εμπόδιο και η ευτυχής κατάληξη ήρθε το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης.

Αν και κατά τη διάρκεια της τελετής το ζευγάρι όφειλε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο, η ευτυχία τους και η συγκίνησή τους ήταν εμφανείς. Οτιδήποτε δεν τους εμπόδισε να είναι στοργικοί μεταξύ τους και «ζεστοί» με τον κόσμο και τις κάμερες.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο video, τη στιγμή που ανταλλάσσουν τους όρκους και τις βέρες τους, είναι φανερά συγκινημένοι και οι δύο και δεν το κρύβουν!

Η νύφη ήταν από τις κομψότερες και ο γαμπρός επίσης σεμνός και κομψός. Πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν αυτόν τον γάμο ως τον καλύτερο από την εποχή που είχε παντρευτεί η αξέχαστη Νταϊάνα τον πρίγκηπα Κάρολο. Μάλλον δεν έχουν άδικο.

(Δείτε το video που ακολουθεί)

Η τελετή του γάμου, η ανταλλαγή των όρκων και η αποχώρηση του ζευγαριού

Το νυφικό ήταν λευκό, άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και διέγραφε διακριτικά την όμορφη γυναικεία σιλουέτα. Τελείωνε σε μια μακριά εντυπωσιακή ουρά, ενώ συνδυαζόταν με ένα υπέροχο πέπλο από δαντέλα που ξεκίναγε από το πίσω μέρος του κεφαλιού, εκεί που ήταν πιασμένα τα μαλλιά σε έναν κομψό κότσο. Το κεφάλι της νύφης στόλιζε μια περίτεχνη κορώνα.

Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι τόσο όσο δείχνουν να είναι και ακόμη περισσότερο!

Διαβάστε και για τον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας που έγινε στις Σπέτσες

Featured Image By Holger Motzkau 2010, Wikipedia/Wikimedia Commons (cc-by-sa-3.0), CC BY-SA 3.0

Categories: Beyond Weddings
Related Post