X

Ο γάμος, οι φωτογραφίες, το διαζύγιο και η δικαίωση

Η Madonna δικαιώθηκε από το δικαστήριο για τις κλεμμένες φωτογραφίες του γάμου της, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στον Τύπο.

Οπως διαβάσαμε στο people, η Madonna κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε σχετικά με τη δημοσίευση φωτογραφιών από τον γάμο της με τον Guy Ritchie το 2000, οι οποίες είχαν κλαπεί από το άλμπουμ του γάμου της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Madonna όταν παντρεύτηκε με τον Guy Ritchie δεν ήθελε να δημοσιευθούν φωτογραφίες από τον γάμο τους και πράγματι δεν δημοσιοποιήθηκαν πουθενά στον κόσμο.

Αντίθετη όμως άποψη είχε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση, ένας διακοσμητής εσωτερικών χώρων, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο σπίτι της Madonna στο Beverly Hills το 2003 και κατάφερε να αντιγράψει τουλάχιστον 27 φωτογραφίες από τον γάμο της, με σκοπό να τις “μοσχοπουλήσει” στα ΜΜΕ.

Οταν έγινε γνωστό το διαζύγιο του ζευγαριού, η εφημερίδα Mail on Sunday δημοσίευσε 10 από τις εν λόγω φωτογραφίες από τον γάμο, που κατέληξε άδοξα και η γνωστή τραγουδίστρια κίνησε τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται, ζητώντας αποζημίωση 8 εκ. δολλαρίων, για την καταπάτιση της ιδιωτικής της ζωής και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι φωτογραφίες αυτές, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, αναδημοσιεύτηκαν σε πολλά έντυπα και online Μέσα σε όλο τον κόσμο και όπως υποστήριξε η πλευρά της τραγουδίστριας, εφόσον δεν ρωτήθηκε για τη δημοσίευση των φωτογραφιών, δεν είχε και την ευκαιρία για να σταματήσει όλη αυτή την περιπέτεια στην οποία μπήκε.

Η δικαστική απόφαση λοιπόν, δικαίωσε τη Madonna και η εφημερίδα δια μέσου του δικηγόρου που την εκπροσώπησε στη δίκη, ζήτησε συγνώμη από την βασίλισσα της pop. Οσο για την αποζημίωση, ο δικηγόρος της Madonna έχει δηλώσει πως η πελάτισσα του προτίθεται να ενισχύσει με το ποσό την φιλανθρωπική οργάνωση για το Μαλάουι που έχει δημιουργήσει η ίδια.

Να θες να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν… λέω εγώ. Η Madonna κατάφερε τόσα χρόνια να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του γάμου της. Δεν τις εκμεταλλεύτηκε οικονομικά, όπως θα μπορούσε να κάνει και όπως έχουν κάνει τόσοι άλλοι, ακόμη και με φωτογραφίες των νεογέννητων παιδιών τους. Και από το πουθενά  έρχεται ένας “έξυπνος” που αποβλέπει στο κέρδος, τις κλέβει, τις πουλά και τις βλέπει η γυναίκα στα πρωτοσέλιδα τη στιγμή που χωρίζει!

Categories: Beyond Weddings
Related Post