X

Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου

Βρήκαμε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου που ετοίμασε ο Derick για την Emily και σκεφτήκαμε ότι θα σας άρεσε να δείτε πόσο δούλεψε εκείνος και οι φίλοι του για να την οργανώσουν.

Ο Derick έφτιαξε με τη βοήθεια των φίλων του ένα video στο οποίο η πρόταση γάμου “ Emily will you marry me ?” άναψε πάνω από την πόλη!

Η προετοιμασία που χρειάστηκε να γίνει ήταν δύσκολη και απαιτητική, όπως περιγράφει και ο ίδιος στο site που έχει δημιουργήσει με το making off του video και την περιγραφή της διαδικασίας που ακολουθήθηκε.

Αφού βρήκε σε ποιο κτίριο θα μπορούσε να εγκατασταθεί για να πετύχει το φωτογραφικό αποτέλεσμα που ήθελε, έκλεισε τελικά για μερικά βράδια ένα δωμάτιο στον 10ο όροφο ενός ξενοδοχείου και αφού έκανε τις δοκιμές του το πρώτο βράδυ, τα δύο επόμενα προχώρησαν στο shooting.

Ευχαριστημένος τελικά με το αποτέλεσμα, συνέχισε με το μοντάζ του video “κολλώντας” εικόνες που τραβήχτηκαν με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων. Αγόρασε το δαχτυλίδι για να ζητήσει την Emily σε γάμο και οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι που περιελάμβανε cocooning και ταινίες σε DVD.

Πριν την πρόταση γάμου

Όταν βαρέθηκαν να παρακολουθούν την ταινία του Harry Potter, ο Derick πρότεινε να δούνε στο video ένα project στο οποίο δούλευε εκείνη την περίοδο … το οποίο δεν ήταν άλλο από το video της πρότασης γάμου!

Όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η πρόταση γάμου, ο Derick γονατιστός πρόσφερε το δαχτυλίδι στην Emily και ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα την πρότασή του να γίνει γυναίκα του!

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πώς γυρίστηκε το video στη σελίδα που έχει φτιάξει ο Derick και … ίσως οι άντρες πάρετε μερικές ιδέες για μια πρόταση γάμου διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Categories: Beyond Weddings
Related Post