X

Μενεγάκη και Λάτσιος ανακοινώνουν το διαζύγιο

Πριν από 9 χρόνια ήταν ένας Famous Wedding και πλέον, από χθες το βράδυ είναι επίσημα ένα διάσημο διαζύγιο.

Όσοι διαβάζετε νέα της show biz και κυρίως blogs, θα είχατε έρθει αντιμέτωποι με δημοσιεύματα σε στυλ κουίζ, που φωτογράφιζαν ένα διάσημο ζευγάρι της εγχώριας show biz,  ή τον ένα απο τους δύο και άφηναν υπονοούμενα για την πορεία του γάμου τους. Όπως και να ‘χει η παραφιλολογία ήταν και είναι μεγάλη και εμείς τουλάχιστον δεν στεκόμαστε σε αυτή, ούτε την αναπαράγουμε, γιατί θεωρούμε ότι δεν έχει τίποτε καλό να προσφέρει.

Το σίγουρο είναι πια,  ότι με δύο περιοδικά να βρίσκονται στα περίπτερα με έκτακτη έκδοση και πολυσέλιδα αφιερώματα, αλλά και μια επίσημη κοινή ανακοίνωση από το ζευγάρι Λάτσιος – Μενεγάκη, δεν υπάρχει αμφιβολία για τον χωρισμό, του μέχρι πρότινος υποδειγματικά ευτυχισμένου ζευγαριού. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν εκείνα τα quiz φωτογράφιζαν τότε, αυτό το ζευγάρι ή οποιοδήποτε άλλο.

Κι επειδή δεν είναι απλά ένα παντρεμένο ζευγάρι που χωρίζει, αλλά πρόκειται για δυο ανθρώπους που δημιούργησαν μέσα στα 9 χρόνια γάμου, μια όμορφη οικογένεια με τρία (ανήλικα ακόμη) παιδιά, πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί στον τρόπο που θα προβάλουν το διαζύγιο και όσα θα γράψουν και θα πουν για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Γιατί για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να ζει μια τέτοια κατάσταση, για κανέναν δεν είναι ευχάριστο ένα διαζύγιο και πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν παιδιά που θα τους ενώνουν πάντα.

Αυτό άλλωστε ζητούν και οι Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος στην επίσημη κοινή ανακοίνωση που απέστειλαν χθες το απόγευμα στα ΜΜΕ.

“Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.”

Εμείς να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στη ζωή τους και κάθε ευτυχία στα παιδιά τους.

Categories: Beyond Weddings
Related Post