X

Μάθετε να φτιάχνετε topiary για το σπίτι σας ή για δώρο

Αν σας αρέσει να ασχολείστε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή αν σας αρέσει να επιμελείστε προσωπικά τα δώρα που προσφέρετε στους φίλους σας, τότε μάλλον θα βρείτε ωραία την ιδέα να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα topiary.

Θα χρειαστείτε σφουγγάρι ανθοκομικής, περταδάκια, ψαλίδι, μαχαίρι, γλάστρα ή άλλο δοχείο στο μέγεθος που επιθυμείτε, μερικές φουρκέτες, μος ή κλαδιά από δάφνη ή έλατο ή όποιο άλλο εποχιακό είδος θέλετε για να καλύψετε τη βάση, μια ξύλινη βέργα ή ένα καλάμι και φυσικά λουλούδια, ποτ πουρί ή όποιο άλλο διακοσμητικό στοιχείο θα επιλέξετε ως βασικό υλικό για το topiary.

Μπορείτε να φτιάξετε topiary για να διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας, αλλά είναι ωραία ιδέα ακόμη και για να τα εντάξετε στη διακόσμηση του γάμου σας και της δεξίωσης.

Στολίστε το σπίτι και ... τον γάμο σας

Σκεφτείτε τα στο τραπέζι των ευχών, στην είσοδο της εκκλησίας ή του δημαρχείου, στην είσοδο του χώρου δεξίωσης ή και ως κεντρική διακόσμηση στα τραπέζια των καλεσμένων.

Σκεφτείτε τα επίσης να αποτελούν τα δύο άκρα όπου θα δέσετε μια πετονιά στην οποία οι καλεσμένοι θα κρεμούν τις κάρτες με τις ευχές τους ή που θα έχετε κρεμάσει εσείς μια σειρά από χαρακτηριστικές φωτογραφίες με την ιστορία της αγάπης σας.

Categories: Beyond Weddings
Related Post