X

SDE Video – Μια ωραία ιδέα για το video γάμου

Αν υπάρχει διάθεση και οι κατάλληλοι πόροι, πολλά μπορούν να γίνουν την ημέρα του γάμου. Ένα από αυτά είναι να προβάλλετε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης το video από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού την ημέρα του γάμου!

Αυτή η υπηρεσία είναι γνωστή ως SDE (Same Day Edit) και φανταστείτε ότι μερικές ώρες μετά την τελετή του γάμου, θα μπορείτε μαζί με τους καλεσμένους σας στην δεξίωση να παρακολουθήσετε ένα μικρό video με τις όμορφες στιγμές που προηγήθηκαν, ξεκινώντας από το πρωί της ημέρας του γάμου.

Το κύριο βίντεο του γάμου, μάλιστα, μπορεί να δείχνει τις αντιδράσεις του γαμπρού και της νύφης την ώρα που παρακολουθούν, μαζί με τους καλεσμένους τους, το video από τις προετοιμασίες τους.

Φανταστείτε, τώρα, πώς θα είναι αν οι μοναδικοί άνθρωποι που γνωρίζουν ότι οι προετοιμασίες μαγνητοσκοπούνται για να προβληθούν την ίδια μέρα στη δεξίωση, είναι ο βιντεολήπτης και μόνο η νύφη ή μόνο ο γαμπρός (προτιμήστε να είναι η μόνο νύφη….)! Σκεφτείτε πόσο μεγάλη έκπληξη θα είναι για τον άλλο.

Οι προετοιμασίες της ημέρας του γάμου ζωντανεύουν για όλους στη δεξίωση

Εμάς η ιδέα αυτή μας αρέσει και πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμη πιο συγκινητικό το αποτέλεσμα αν δεν το γνωρίζει ούτε ο γαμπρός, ούτε η νύφη, ώστε να είναι αυθόρμητοι και χαλαροί. Βέβαια, εξαρτάται από το κάθε ζευγάρι αν θα πάρει με καλό μάτι ή όχι μια τέτοια πρωτοβουλία από τα αδέρφια τους, τους γονείς, τους κολλητούς φίλους ή τους κουμπάρους. Γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν το κανονίσετε για κάποιο άλλο ζευγάρι.

Παρακολουθήστε ένα όμορφο video που ετοιμάστηκε από το Shade Tree Films την ίδια μέρα και προβλήθηκε στη δεξίωση γάμου του ζευγαριού.

Εσάς πώς θα φαίνεται μια τέτοια ιδέα για τον γάμο σας; Θα το κάνατε για τον δικό σας;

Η φωτογραφία είναι screenshot από video

Categories: Beyond Weddings
Related Post